УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

В Sparta Herbs можете не само да купувате лесно, но и да връщате лесно продукти без излишни грижи. 

Може да върнете закупен от Вас продукт в срок от 15 дни от деня, в който е бил доставен от куриер! За целта трябва да ни уведомите на имейл [email protected]

* Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане са за ваша сметка. 

Sparta Herbs ще одобри връщане на парите, ако върнатите продукти са в същото състояние като при доставката – без увредена опаковката, без следи от употреба, драскотини или удари по самия продукт. След като получим продукта обратно, той подлежи на инспекция, и ако горните условия не са спазени, за съжаление правото на отказ от поръчка се анулира, тъй като самият продукт става неизползваем, поради хигиенни причини.

Във всички случаи, когато поръчката ви е доставена с безплатна доставка, Sparta Herbs ще удържа сума в размер на 7.00 лв от стойността за възстановяване, като това се явява такса за обработка и транспортиране.

Какво трябва да направите, ако искате да върнете продукт, който отговаря на горепосочените условия? Необходимо е да:

1) Да се уверите, че продуктът, който желаете да върнете отговаря на условията за връщане

2) Попълните формуляр за връщане – свалете от ➡ ТУК

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ не се приема, ако посочената причина е “липса на резултати”.

3) Изпратите формуляра на нашия email: [email protected]

4) Да изчакате да получите потвърждение от нас

5) Да изпратите продукта към нас – куриерските разходи са за Ваша сметка (всички пратки се изпращат без наложен платеж, ако има наложен платеж по пратка, няма да бъде приета)

При случай че всичко е наред с върнатия продукт, сумата, която сте заплатили ще бъде възстановена по подадена от Вас банкова сметка в 14 дневен срок.

Замяна (ако е приложимо):

Заменяме продукти с дефекти или механични повреди, възникнали по време на транспорта, САМО след представяне на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера. В случай на видима повреда на пратката в момента на нейното предаване се изготвя (в два еднообразни екземпляра) констативен протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и нейната опаковка. Ако искате да подмените повреден продукт, изпратете ни email на [email protected] и ние ще се погрижим за останалото.

Срок на годност:

Моля, обърнете внимание, че всички продукти се продават с минимален срок на годност 6 месеца, очакваме клиентите да използват продуктите в рамките на това време. Продукти, които са закупени повече от 6 месеца и при вероятност на срока на годност да изтича, клиентите нямат право да искат замяна или възстановяване на пари.

Shopping Cart

Сертификат за добри производствени практики GMP

сертификат за добри производствени практики


Сертификат от FDA (Администрацията по храните и лекарствата в САЩ)

сертификат от агенция по храните

САМО ЗА ВАС ...

ЩЕ ВИ ИЗПРАТИМ СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

въведете Име и Email, за да го получите.

Scroll to Top
Scroll to Top