УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

В Sparta Herbs можете не само да купувате лесно, но и да връщате лесно продукти без излишни грижи. 

Може да върнете закупен от Вас продукт в срок от 15 дни от деня, в който е бил доставен от куриер! За целта трябва да ни уведомите на имейл [email protected]

* Моля, имайте предвид, че транспортните разходи за връщане са за ваша сметка. 

Sparta Herbs ще одобри връщане на парите, ако върнатите продукти са в същото състояние като при доставката – без увредена опаковката, без следи от употреба, драскотини или удари по самия продукт. След като получим продукта обратно, той подлежи на инспекция, и ако горните условия не са спазени, за съжаление правото на отказ от поръчка се анулира, тъй като самият продукт става неизползваем, поради хигиенни причини.

Във всички случаи, когато поръчката ви е доставена с безплатна доставка, Sparta Herbs ще удържа сума в размер на 7.00 лв от стойността за възстановяване, като това се явява такса за обработка и транспортиране.

Какво трябва да направите, ако искате да върнете продукт, който отговаря на горепосочените условия? Необходимо е да:

1) Да се уверите, че продуктът, който желаете да върнете отговаря на условията за връщане

2) Попълните формуляр за връщане – свалете от ➡ ТУК

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ не се приема, ако посочената причина е “липса на резултати”.

3) Изпратите формуляра на нашия email: [email protected]

4) Да изчакате да получите потвърждение от нас

5) Да изпратите продукта към нас – куриерските разходи са за Ваша сметка (всички пратки се изпращат без наложен платеж, ако има наложен платеж по пратка, няма да бъде приета)

При случай че всичко е наред с върнатия продукт, сумата, която сте заплатили ще бъде възстановена по подадена от Вас банкова сметка в 14 дневен срок.

Замяна (ако е приложимо):

Заменяме продукти с дефекти или механични повреди, възникнали по време на транспорта, САМО след представяне на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера. В случай на видима повреда на пратката в момента на нейното предаване се изготвя (в два еднообразни екземпляра) констативен протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и нейната опаковка. Ако искате да подмените повреден продукт, изпратете ни email на [email protected] и ние ще се погрижим за останалото.

Срок на годност:

Моля, обърнете внимание, че всички продукти се продават с минимален срок на годност 6 месеца, очакваме клиентите да използват продуктите в рамките на това време. Продукти, които са закупени повече от 6 месеца и при вероятност на срока на годност да изтича, клиентите нямат право да искат замяна или възстановяване на пари.

Shopping Cart
Scroll to Top