За поръчки: +359 876 728 706

НОВИ И МОЩНИ
OМЕГА-3 ЗА СУПЕР ДЕЦА

ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН РАСТЕЖ
И РАЗВИТИЕ НА ДЕЦАТА

ANTARCTIC
KRILL OIL Oмега-3

100% екологично чист антарктически крил, добиван от девствения Южен Ледовит Океан.
НЕ СЪДЪРЖА ГМО, Глутен или Соя.
60 Капсули.

НОВИ И МОЩНИ ОМЕГА-3 ЗА СУПЕР ДЕЦА

ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН РАСТЕЖ И РАЗВИТИЕ НА ДЕЦАТА

100% ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

100% екологично чист антарктически крил, добиван от девствения Южен Ледовит Океан.
НЕ СЪДЪРЖА ГМО, Глутен или Соя.
60 Капсули.

МАСЛО ОТ КРИЛ - висококачествен източник на Омега-3

Омега-3 са есенциални мастни киселини, които играят ключова роля за растежа и развитието при децата.

Наричат се есенциални мастни киселини, защото са от съществено значение за човешкото здраве, но организмът не може да ги произвежда, така че трябва да набавят от хранителни източници.

Тези полезни мазнини могат да се открият както в рибите, така и в някои семена, биват използвани от множество системи в тялото и незаменими за здравето на мозъка, очите и сърцето.

Познати са 11 различни вида Омега-3, но трите са най-важни:

  • Алфа-линоленова киселина (АLА)
  • Ейкозапентаенова киселина (EPA)
  • Докозахексаенова киселина (DHA)

Храни като лен, тиквени семки и орехи съдържат Омега-3 Алфа-линоленова киселина (АLА), докато най-предпочитаните от организма Ейкозапентаенова киселина (EPA) и Докозахексаенова киселина (DHA) се съдържат предимно в животинските източници, най-вече риба и крил.

Клиничните проучвания доказват, че приема на EPA и DHA носи множество здравословни ползи и спомага децата да растат здрави и да се развиват от главата до петите по най-оптималният начин.

Но децата ви да се радват на оптимален растеж и здраве, се нуждаят от широк спектър от плодове, зеленчуци, витамини, минерали, естествени фибри, ензими, омега и пробиотици …

За съжаление това не винаги е възможно. Много от нас се сблъскваме с проблеми при приема на една или друга храна.
Вината не е ваша! Просто повечето деца няма как да бъдат накарани да ядат достатъчно плодове и зеленчуци или риба.

ANTARCTIC KRILL OIL Омега-3 (Масло от Крил) на Sparta Herbs е естествено балансиран източник на Омега-3 EPA и DHA, от които децата се нуждаят за здравословното си развитие.

Ако да накарате децата си да ядат риба е предизвикателство, то ANTARCTIC KRILL OIL Омега-3 е удобен начин да осигурите на детето си необходимия му прием на Омега в лесни за прием малки меки капсули, без рибен послевкус.

Нашата формула представлява фосфолипиден комплекс от следващо поколение, с Омега-3 и холин – като съдържа чисто продукт масло от крил, добивано директно от девствените води на Антарктида преминало през най-строгите международни стандарти за чистота и качество.

ДАВАЙТЕ САМО НАЙ-ДОБРОТО НА ВАШЕТО ДЕТЕ.

Приемът на ANTARCTIC KRILL OIL  Омега-3 (Масло от Крил) е от съществено значение за правилното функциониране на организма на вашето дете като подпомага развитието на мозъка и зрението, по-добра памет, имунната система, здравето на сърцето, отлично състояние на коса, кожа и нокти, засилен апетит, здрава нервна система и циркулацията на кислород.

Мозъка, зрението и цялостното здраве на вашите деца са ВАЖНИ и никога не е късно да започнете да им давате
ANTARCTIC KRILL OIL Омега-3 Масло от Крил

Предимствата на ANTARCTIC KRILL OIL

ОМЕГА-3 МАСТНИ КИСЕЛИНИ ЗА СУПЕР МОЗЪК, ЗРЕНИЕ И НЕРВНА СИСТЕМА

масло от крил - подпомага развитието на мозъка и зрението, за по-добра памет и здраво сърце при децата

Омега-3 имат важно значение при подрастващите деца и тяхното здравословно развитие.

Детството е особено важен период за развитието на мозъка и нервната система, като това е времето, когато осигуряването на пълноценно хранене и достатъчен прием на Омега-3 може да се окаже истинско предизвикателство.

DHA е особено важна за децата, тъй като е важен градивен елемент за развитието на мозъка и очите.

EPA e важна за доброто сърдечно здраве, както и за овладяването симптомите на хиперактивност с дефицит на вниманието (СДВХ).

Приемът на Омега-3 са от съществено значение за правилното функциониране на организма на вашето дете като подпомага развитието на мозъка и зрението, по-добра памет, имунната система, здравето на сърцето, отлично състояние на коса, кожа и нокти, засилен апетит, здрава нервна система и циркулацията на кислород.

ФОСФОЛИПИДИ ЗА ПО-ВИСОКО УСВОЯВАНЕ

Омега-3 мастните киселини в ANTARCTIC KRILL OIL се съхраняват в различна биохимична форма от тези на рибените масла. Това е така, защото те са свързани с фосфолипиди, докато омега-3 от рибените масла са свързани с триглицериди.

Фосфолипидите са клас восъчни мазнини, които са основни градивни елементи на всички клетъчни мембрани.

Поради свойствата на фосфолипидите да се прикрепят към клетъчните стени, маслото от крил се резорбира по-добре спрямо рибеното масло, но разликата не е само в резорбцията, а и в по-високата бионаличност = ПОВЕЧЕ здравословни ползи от приема на Омега-3 мастни киселини от масло на крил!

МАСЛО ОТ КРИЛ ДОБИТО В ДЕВСТВЕНИТЕ АНТАРКТИЧЕСКИ ВОДИ

НЕ СЪДЪРЖА ТОКСИЧНИТЕ ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА ВЕЩЕСТВА, КАТО ЖИВАК И ПЕСТИЦИДИ КАКТО ПРИ ДРУГИ ОМЕГА-3 ПРОДУКТИ!

Улова на крил за консумация от човека е строго регламентиран и има минимално въздействие върху общата му популация, и без никакво въздействие върху морските видове, за които е основен източник на храна.

В ANTARCTIC KRILL OIL – 100% чист продукт съдържащ масло от крил на Superba 2™, което се добива в най-чистите води на Антарктическия океан, напълно свободно от радиоактивни и други химически добавки, включително тежки метали. За сравнение рибата, която също е източник на Омега-3 мастни киселини, съдържа различни концентрации на живак и други замърсявания с тежки метали.

Улова на Superba 2™ e сертифициран от Съвета за Устойчиво Развитие на Морските Басейни (MSC – Marine Stewardshiop Council for Sustainable Fishing), за използване методи на улов максимално щадящи морето и другите морски обитатели, без да се нарушава равновесието в природата.

ANTARCTIC KRILL OIL има множество ползи за здравето благодарение на уникалния си естествен състав на Омега-3 EPA и DHA, Фосфолипиди, Холин и Астаксантин.

Какво споделят нашите клиенти за ANTARCTIC KRILL OIL Омега-3

"Взимам масло от крил от 4 месеца. Имам болки в гърба и ако забравя да го пия няколко дни, болката се връща отново. Непоносимо е! Даже всъщност си направих напомняне на телефона, за да не забравям. Не мога вече без него. Първокласен продукт."
Симеон Кирилов
⭐⭐⭐⭐⭐
"Спомням си, когато за първи път научих за ползите от крил масло, бях скептична, но и моят лекар ме посъветва да опитам. След втората опаковка, триглицеридите ми спаднаха, а холестеролът, който винаги беше висок, влезе в норма. На 56 години съм, но се чувствам като на 34. Вземам по 1 капсула сутрин и по 1 вечер. Препоръчвам."
Светлана Георгиева
⭐⭐⭐⭐⭐
"Как е възможно? От години имам проблем със сърдечното здраве, високо кръвно, висок холестерол и плаки. Изследванията след тримесечен курс направо бяха шокиращи. Всичко беше в норма. Чувствам се чудесно и се радвам на живота."
Иван Стоянов
⭐⭐⭐⭐⭐
1-5 of 105 reviews
  1. Засега нещата вървят добре.

  2. Предполагам, трябва повече време за да коментирам резултати и да дам мнение

  3. Отличен продукт. В комбинация с Колагена определено се чувствам по-жизнена и работоспособна.

  4. Страхотен продукт!

  5. Super

МОЩНИ СЪСТАВКИ ЗА СУПЕР ЗДРАВЕ

КАКВО СЪДЪРЖА ANTARCTIC KRILL OIL?

ОМЕГА-3 ➜ EPA и DHA

Тези незаменими мастни киселини са едни от най-изследваните хранителни вещества с широк спектър от ползи за здравето на сърцето, очите, черния дроб, мозъка, кожата и ставите.

ФОСФОЛИПИДИ

Фосфолипидите помагат на омега-3 да интегрират мембраните на кръвните клетки, което води до по-високо ниво на усвояване на омега-3 в сравнение с други източници.

ХОЛИН

Холинът е основно вещество за много функции за организма. Тялото не може да си произвежда достатъчно, затова е нужно да се набавя чрез храна.

АСТАКСАНТИН

Този естествен антиоксидант придава червения цвят на крил маслото, но също така предпазва маслото от окисляване, премахвайки необходимостта от добавяне на консерванти.

*Съдържа ракообразни / черупчести (крил)​

КАКВО СЪДЪРЖА ANTARCTIC KRILL OIL?

ОМЕГА-3 ➜ EPA и DHA

Тези незаменими мастни киселини са едни от най-изследваните хранителни вещества с широк спектър от ползи за здравето на сърцето, очите, черния дроб, мозъка, кожата и ставите.

ФОСФОЛИПИДИ

Фосфолипидите помагат на омега-3 да интегрират мембраните на кръвните клетки, което води до по-високо ниво на усвояване на омега-3 в сравнение с други източници.

ХОЛИН

Холинът е основно вещество за много функции за организма. Тялото не може да си произвежда достатъчно, затова е нужно да се набавя чрез храна.

АСТАКСАНТИН

Този естествен антиоксидант придава червения цвят на крил маслото, но също така предпазва маслото от окисляване, премахвайки необходимостта от добавяне на консерванти.

Ползите, които ще получите от приема на
ANTARCTIC KRILL OIL Омега-3 (Масло от Крил)

МОЗЪЧНО ЗДРАВЕ

Фосфолипидите подпомагат транспортирането на омега-3 DHA през кръвно-мозъчната бариера, което спомага за по-добро мозъчно здраве и функции.

ОЧИ

Омега-3 са особено важни, за да поддържат очите ви здрави. Най-високата концентрация на DHA в тялото, се намира в ретината.

СЪРДЕЧНO ЗДРАВЕ

Маслото от крил е доказано, че има благоприятни ефекти, свързани със здравето на сърцето, като например понижаване на нивата на триглицеридите, които са рисков фактор за сърдечни заболявания.

КОЖА

Омега-3 играят роля в модулирането на хидратацията и еластичността на кожата.

ЧЕРЕН ДРОБ

Холинът и омега-3 са важни за поддържането на здрава чернодробна функция и подпомагат правилния метаболизъм на мазнините.

ЗДРАВИ СТАВИ

Омега-3 играят важна роля в регулирането на възпаленията в тялото, което може да окаже решаваща роля за предпазване на ставите от вреди.

масло от крил за супер деца

МОЗЪЧНО ЗДРАВЕ

Фосфолипидите подпомагат транспортирането на Омега-3 DHA през кръвно-мозъчната бариера, което спомага за по-добро мозъчно здраве и функции.

ОЧИ

Омега-3 са особено важни, за да поддържат очите ви здрави. Най-високата концентрация на DHA в тялото, се намира в ретината.

СЪРДЕЧНO ЗДРАВЕ

Маслото от крил е доказано, че има благоприятни ефекти, свързани със здравето на сърцето, като например понижаване на нивата на триглицеридите, които са рисков фактор за сърдечни заболявания.

ЧЕРЕН ДРОБ

Холинът и Омега-3 са важни за поддържането на здрава чернодробна функция и подпомагат правилния метаболизъм на мазнините.

КОЖА

Омега-3 играят роля в модулирането на хидратацията и еластичността на кожата.

ЗДРАВИ СТАВИ

Омега-3 играят важна роля в регулирането на възпаленията в тялото, което може да окаже решаваща роля за предпазване на ставите от вреди.

KАКВО ПОЛУЧАВАТЕ С ANTARCTIC KRILL OIL?

какво получавате с нас

KАКВО ПОЛУЧАВАТЕ С ANTARCTIC KRILL OIL?

Може да върнете закупен продукт до 15 ДНИ след покупката, а ние ще възстановим сумата, която сте заплатили.

СПЕСТИ СЕГА С НАШИТЕ ПРОМО ОФЕРТИ


РЕДОВНА ЦЕНА

antarctic krill oil sparta herbs
1 КУТИЯ
(СТИГА ЗА 1 МЕСЕЦ)

20% НАМАЛЕНИЕ
+ 🚚 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

НАЙ-ИЗГОДНО

3 КУТИИ
(СТИГА ЗА 3 МЕСЕЦА)

10% НАМАЛЕНИЕ
+ 🚚 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

2 КУТИИ
(СТИГА ЗА 2 МЕСЕЦА)

НАЙ-ИЗГОДНО

ЦЕНА НА БРОЙ 36.6лв
20% НАМАЛЕНИЕ

+ 🚚БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЦЕНА НА БРОЙ 38лв
10% НАМАЛЕНИЕ

+ 🚚 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Може да върнете закупен продукт до 15 ДНИ след покупката, а ние ще възстановим сумата, която сте заплатили.​

С над 40 пъти повече мощ от рибеното масло,
ANTARCTIC KRILL OIL е правилният източник на Омега-3 мастни киселини.

ВЪПРОСИ

ANTARCTIC KRILL OIL съдържа масло от антарктически скариди Крил, доставящи най-мощните и концентрирани количества незаменими омега-3 мастни киселини. Невероятен природен антиоксидант, който ефективно прочиствa тялото от свободните радикали. Една добавка с множество ползи и грижа за цялостно здраве.
ANTARCTIC KRILL OIL ще намерите масло от антарктически крил (Омега-3), фосфолипиди, холин и астанаксин.
60 капсули, достатачни за 1 месец.

Препоръчителен прием за деца по 1 капсула на ден.

Препоръчителен прием за възрастни по 2 капсули на ден.
Не се наблюдават странични ефекти от приема на ANTARCTIC KRILL OIL.
Доставката за поръчки над 60лв е безплатна. За поръчки на стойност до 60лв е за сметка на клиент.
Ако сте направили поръчката си в делничен ден до 16:00 часа, ще я получите още на следващия работен ден или според графика на разнос на куриерската фирма. Ако поръчате през уикенда или през празничен ден, ще обработим и изпратим поръчката Ви през първия работен ден.

Абсолютно. В Sparta Herbs имаме строг набор от стандарти, за да сме сигурни, че всеки наш продукт има потентна формула, чистота и качество на съставките. Безопасността е наш приоритет номер едно.

Отвъд собствения набор от стандарти, ние следваме всички индустриални разпоредби. Много хора смятат, че индустрията на добавките е нерегламентирана, но това е просто невярно. Виж секция произход за повече информация.
Всички добавки попадат в обхвата на Българска Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Всяка наша добавка е предварително одобрена от БАБХ, преди пускането и на българският пазар.
Shopping Cart
Scroll to Top