За поръчки: +359 876 728 706

НАЙ-ДОБРИЯТ ИЗТОЧНИК НА ЕНЕРГИЯ ЗА ВАШЕТО ТЯЛО И МОЗЪК

Всичко необходимо за лазарен фокус, висока концентрация и стабилна кетоза за изгаряне на мазнини!​

PURE C8 MCT POWDER

PURE C8 MCT POWDER

ПРЕЛИВАТЕ ОТ ЕНЕРГИЯ

Направен от 100% каприлова киселина (C8), която се превръща в гориво /кетони/ бързо и ефективно за да имате приток от чистата енергия продължаващ през целият ден.

ПОДОБРИТЕ УМСТВЕНАТА ДЕЙНОСТ

Бъдете съсредоточени, мислете по-ясно и засилете когнитивните си функции хранителна добавка от истински кокосови орехи.

РЕГУЛИРАТЕ ТЕГЛОТО

Подпомага регулирането на теглото като стимулира разграждането на мазнините и използването им за енергия. Действа благоприятно за здраво храносмилане.

НАМАЛИТЕ АПЕТИТА

Приема на PURE C8 MCT POWDER спомага за чувство на ситост и да изключите постоянният ви апетит. Съдържа полезни пребиотични акациеви фибри.

Натурален продукт от направен от 100% кокосови орехи и фибри на акация. НЕ СЪДЪРЖА ГМО, Алергени и Глутен. Подходящ за вегани.
Нетно количество 250 g

НАЙ-ДОБРИЯТ ИЗТОЧНИК НА ЕНЕРГИЯ ЗА ВАШЕТО ТЯЛО И МОЗЪК

Добавка №1 за ниско въглехидратна, високо-мазнинна / кето диета, спорт и биохакери!

Всичко необходимо за лазарен фокус, висока концентрация и стабилна кетоза за изгаряне на мазнини!

PURE C8 MCT POWDER

ПРЕЛИВАТЕ ОТ ЕНЕРГИЯ

Направен от 100% каприлова киселина (C8), която се превръща в гориво /кетони/ бързо и ефективно за да имате приток от чистата енергия продължаващ през целият ден.

ПОДОБРИТЕ УМСТВЕНАТА ДЕЙНОСТ

Бъдете съсредоточени, мислете по-ясно и засилете когнитивните си функции хранителна добавка от истински кокосови орехи.

РЕГУЛИРАТЕ ТЕГЛОТО

Подпомага регулирането на теглото като стимулира разграждането на мазнините и използването им за енергия. Действа благоприятно за здраво храносмилане.

НАМАЛИТЕ АПЕТИТА

Приема на PURE C8 MCT POWDER спомага за чувство на ситост и да изключите постоянният ви апетит. Съдържа полезни пребиотични акациеви фибри.

PURE C8 MCT POWDER

100% ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Натурален продукт от направен от кокосови орехи и фибри на акация. НЕ СЪДЪРЖА ГМО, Алергени и Глутен. Подходящ за вегани. Нетно количество 250 g

PURE C8 MCT POWDER
е подходящ:

ЗА ПОВЕЧЕ ПРОДУКТИВНОСТ
активно спортуване sparta herbs
ЗА СПОРТУВАЩИ
сваляне на килограми sparta herbs
ЗА ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ
sparta herbs кето диета
ЗА КЕТО ДИЕТА
живей здравословно sparta herbs
ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ

ГОРИВО ЗА ВИСОКИ ОБОРОТИ

Случвало ли ти се е да пробваш разнообразни хранителни режими и “тайни формули”, но пак да не постигнеш желаният резултат?

Искати се да изгориш досадните мазнини и си опитвал всичко от строг хранителен режим до изморителни тренировки, и “тайни формули”, но без видими резултати, килограмите си стоят и се чувстваш постоянно гладен и уморен?

А може би знаеш вече, че един от най-ефикасните начини да се отървеш от мазнините е чрез КЕТО ДИЕТА … Пробвал си вече да преминеш в кетоза (организма използва мазнини за енергия), но без положителен резултат.

Много хора, не виждат резултата от своята кето диета. Дори след като се подложат на лишения, БЕЗ любимите сладки изкушения и храни, резултат няма. Настроението спада, вярата намалява, мисълта се прокрадва, дали това не е поредната диета, която не работи.

Както начинаещите така и тези с опит в кетогенното хранене са на ясно, че приема на здравословни мазнини е сложен процес, но за да се вземе максимума от кетогенната диета, тялото се нуждае точно от тези здравословни мазнини.

PURE C8 MCT POWDER e направен изцяло от КОКОСОВИ ОРЕХИ и ФИБРИ НА АКАЦИЯ перфектният източник на мазнини (енергия) и фибри за Кето/ВМ-НВХ, палео или друг здравословен хранителен режим.

спомага изгарянето на мазнини и кетозата

Омръзна ли ви от липсата на енергия, фокус, концентрация и излишните мазнини?

Сигурно вече сте пробвали разнообразни хранителни режими, “тайни формули” и бабини рецепти за да постигнете едно или всички от следните неща:

  • Здравословен живот
  • Повече енергия
  • Лазерен фокус и концентрация
  • Повишена продуктивност
  • Изгаряне на мазнини

Истината е, че много хора по света се сблъскват с тези проблеми поради забързаното ежедневие, постоянни изпитания в работа и вкъщи, грижите за семейството, стреса, напрежението, задълженията … и липсата на време да се погрижим за себе си.

Във времена като тези, в които трудно може да намерите време за себе си е добре да имате верен помощник и без значение какво сте опитвали. А вече сте опитали всичко? Надежда има!

ДОБРАТА НОВИНА, че има здравословно решение, което ще ви помогне да бъдете по-енергични, по-продуктивни и междувременно да изгаряте мазнини …

Всичко това може да бъде постигнато с приема на PURE C8 MCT POWER.

PURE C8 MCT POWER е удобно решение за всеки иска висока продуктивност, здравословен живот, спорта, биохакинга и Кетогенното / Високо-мазнинно ниско-нъглехидратно хранене.

Най-добрият източник на полезни мазнини (чиста енергия), който може да добавите към диетата си и да вкусите от множеството полезни ефекти и здравословни ползи.

Само 1 лъжичка на ден, бързо повишава нивата на енергия в тялото, като тези полезни мазнини след прием се преобразуват до кетони (енергийни молекули предпочитани от тялото за гориво), и по този начин засилват естественото изгарянето на телесни мазнини.

С приема на PURE C8 MCT POWDER, освен, че спомагате на тялото си да изгаря мазнини, но и получавате значителен процент доза полезни фибри ежедневно. И не какви да е фибри, а АКАЦИЕВИ ПРЕБИОТИЧНИ ФИБРИ!

Вече множество изследвания доказват, че проблемите в микробиома води до множество болести.

Акациевите фибри имат високи ползи за здравето на червата, могат да помогнат за повишаването на добрите бактерии в червата ви – поддържат щастлив микробиом, без стомашен дискомфорт или метеоризъм.

НЕЗАВИСИМО от вашият начин на живот, дали следвате кето диета, друг хранителен режим, спортувате или живеете здравословно …

PURE C8 MCT POWDER е най-доброто гориво за тялото и мозъка!

Повишава продуктивността, източник на енергия, стимулира умствената дейност, повишава здравето на храносмилателната система.

Спомага за стабилна кетозата, ПОВИШАВА ИЗГАРЯНЕТО НА МАЗНИНИТЕ!

PURE C8 MCT POWDER може да бъде добавян към

human octane mct oil bullet proof coffee бронирано кафе sparta herbs

Кафе, шейк или смути

кето брауни

Курабийки или сладкиши

Сладолед или йогурт

Други вкусни рецепти

Как ще ти помогне приема на PURE C8 MCT POWDER?

mct oil повече енергия sparta herbs

ЩЕ УВЕЛИЧИ НИВАТА НА ЕНЕРГИЯ

PURE C8 MCT POWDER е перфектният начин да подсилите с повече енергия вашето кафе, коктейл или любима рецепта

mct oil храносмилателно здраве sparta herbs

ЩЕ ПОДОБРИ ЧРЕВНОТО ЗДРАВЕ

Пребиотичните фибри на акацията имат силни здравословни ползи за чревния тракт, като могат да спомогнат за увеличаване на съотношението на добрите бактерии в червата ви.

mct oil горене на мазнини sparta herbs

ЩЕ УСКОРИ ИЗГАРЯНЕТО НА МАЗНИНИ

PURE C8 MCT POWDER лесно се превръща в кетони, като спомага за влизането и поддържането на кетоза – така тялото ви ще използва мазнини за енергия вместо въглехидрати.

mct oil подобрена мозъчна дейност sparta herbs

ЩЕ ПОДОБРИ УМСТВЕНАТА ДЕЙНОСТ

МСТ са бърз енергиен източник, който започва да се използва като гориво веднага. Сутришна доза осигурява през целия ден дълготрайна енергия за мозъка за подобрена умствената острота и фокус.

Какво получавате с PURE C8 MCT POWDER?

Знате ли, че има четири различни вида МСТ (средно-верижни триглицериди)?А именно С6, С8, С10 и С12.

Най-добрите MCT добавки са тези, които съдържат 100% C8 MCT, защото това е най-потентният МСТ за повишаване на енергията, многократно повече от C10 и C12 МСТ (средно-верижни триглицериди).

Процеса на екстракция на С8 е по-скъп и обикновено по-евтините (масовите) добавки не преминават през него, което води до слабо ефективно MCT OIL.

Затова в повечето MCT OIL добавки ще намерите съотношение на 60% С8 и 40% С10, но aко на продуктът не са посочени дори източниците на МСТ, вероятно е с ниско съдържание на C8, и високо съдържание на C10 и C12.

Във висококачествен MCT OIL POWDER (на прах) ще намерите пребиотични акациеви, докато в останалите предимно ще намерите нишесте от тапиока, малтодекстрин, алергени и други нездравословни съставки.

PURE C8 MCT POWDER защо сме по добри
PURE C8 MCT POWDER защо сме по добри

PURE C8 MCT POWDER подпомага кетогенното хранене, зарежда с енергия, повишава фокуса и спомага за изгарянето на мазнините натурално.

Реални клиенти, НЕРЕАЛНИ резултати
споделят за PURE C8 MCT POWDER!

"Не мога да опиша колко съм доволна от MCT Powder. Нивото ми на енергията се покачи, свалих 8кг за два месеца."
Мирела Михайлова
⭐⭐⭐⭐⭐
"След 2 кутии MCT, мога да кажа, че добавката спомага значително за свалянето на килограми и на желанието ми да НЕ ям всякакъв тип "закуска" през денят."
Павел Събев
⭐⭐⭐⭐⭐
"Абсолютно не мога без MCT на прах. Добавям го всяка сутрин към кафето. Убедена съм че ми спомага да намаля апетита. Намалих яденето от 6 на 3 пъти на ден."
Елена Николова
⭐⭐⭐⭐⭐
"Уникален продукт! Много повече ми харесва от чисто MCT масло ... Отслабнах 16 килограма за два месеца, откакто започнах да го приемам.Потиска апетита, горя мазнини като за последно. Огромна огромна разлика от това, което бях преди! Чувствам се много по-добре. Казвам на всички, които все още четат, трябва да опитате."
Найден Василев
⭐⭐⭐⭐⭐
"Получих първата опаковка като подарък, а оттогава съм направила 2 поръчки, така че използвам добавката почти 3 месеца вече. Приемам я с кафето всяка сутрин и това е моята закуска за деня. Чувствам, че имам много енергия, мозъкът ми работи като бръснач дори да не съм се наспала хубаво, не ми липсва и мотивация. От 9 години спортувам и в рамките на тези 3 месеца забелязвам, че енергия ми е повече от преди и мога да правя по-дълги тренировки."
Хриси Димова
⭐⭐⭐⭐⭐
"Купих добавката с надеждата, че ще ми помогне да контролирам апетита си и да успея с кето диетата. Освен, че ми помогна с енергията и апетит, чувствах се и по-фокусирана от всякога. За 3 месеца загубих 14 килограма без никакви тренировки. Това е страхотен продукт с видими резултати. Само 1 лъжичка на ден към кафе / чай / сок. Като цяло препоръчвам силно този продукт. Чао килограми."
Габриела Игнатова
⭐⭐⭐⭐⭐
1-5 of 78 reviews
  1. Препоръчам го!!!

  2. Свалих 20 кг. От година и половина поддържам постигнатото тегло и се чувствам много добре.

  3. Страхотен продукт! Ползвам го заедно с KETO BHB и апетита значително намаля, както и желанието за сладко.

  4. Много добър продукт, много съм доволна, благодаря Ви!

  5. Продуктът е много добър. Въпреки че го ползвам едва от месец, има ефект свалил съм 2 килограма и то без много труд в залата само 2 пъти седмично. Наистина работи.

МОЩНИ СЪСТАВКИ, ЖЕЛЯЗНА КЕТОЗА +
най-чистото гориво за тялото и мозъка

КАКВО СЪДЪРЖА PURE C8 MCT POWDER

MCT ➜
Средно-Верижни Триглицериди

Поради по-късата си дължина на веригата тези мазнина се разгражда по-бързо и лесно абсорбирани в тялото и благодарение на това е отличен и особено бърз източник на енергия.

C8
Каприлова Киселина

100% триглицериди на каприлова киселина от кокосово масло, които подхранват клетките ви МНОГО по-ефективно, отколкото кокосовото масло. Превръща се мигновено в енергизиращи кетони, които биват гориво за тялото и ума ви.

+ ACACIA FIBER
Акациеви фибри

Освен добър източник на фибри за здрав чревнен тракт, акацията спомага и за поддържането на нормални нива на холестерола. Съшо така тя има потенциал да подпомага регулирането на теглото, като спомага за намаляване на мазнините в тялото ни.

Ако вече не сте запознати, средно-верижните триглицериди (MCT) са форма на наситени мастни киселини. Съществуват четири различни вида средно-верижните триглицериди (MCT) C6, C8, C10 и C12.

С8 е най-ефективната мастна киселина, която тялото безпроблемно превръща в кетони, които са просто енергийни молекули.

Кетоните от своя страна са основният източник на гориво в състояние на кетоза (при кетогенно хранене), което означава, че тялото използва мазнини като основен източник на енергия вместо въглехидрати/глюкоза.

Тези мощни молекули са по-добър източник на енергия от въглехидратите/глюкозата, но какво точно означава „по-добър“?

МСТ са по-биологично достъпни от други източници на гориво.

МСТ имат по-висока бионаличност от други източници на енергия. Тъй като те не разчитат на други ензими за тяхното усвояване, тялото може да ги използва за горивото почти мигновено след прием. Това намалява енергийни колебания и осигурява постоянен енергиен приток през целия ден.

MCT мазнините не се складират на нежелани места. За разлика от други източници на енергия като глюкозата, MCT мазнини не се превръщат в енергиен запас за по-късно и необходимо да се притеснявате, че може да напълнеете. Вместо това тези молекули се превръщат в използваеми кетони и се използват като източник на енергия от тялото и мозъка.

МСТ мазнините произвеждат значително минимален брой реактивни молекули в сравнение с молекулите на глюкозата, което спомага на метаболизма да функционира, така както трябва.

MCT е помощник за изгаряне на застоялите мастни натрупвания, от което и обемът на тялото намалява.

Представлява 12% от MCT в кокосово масло. Този тип MCT ви помага да поддържате здрави черва благодарение на силните си антимикробни и антибактериални свойства.

За разлика от захарта, която преминава през 26 стъпки докато се превърне в гориво, каприловата киселина е лесно усвоима и се превръща само с 3 бързи стъпки в кетони (енергия) в черния ви дроб.

Това намалява колебанията в енергийните нива и осигурява постоянен поток от заряд през целия ден. Поради по-високата си ефикасност и полезни свойства, каприловата мастна киселина бива най-предпочитана за основна съставка в MCT добавките.

Фибрите са съществена част от храненето, независимо дали спазвате кето диета или не. Все повече и повече изследванията както в лаборатории, така и върху хора продължават да разкриват, че здравословна чревна среда спомага за здравето на почти всяка система в тялото.

Фибрите от акацията, като храна на чревните бактерии, засилват храносмилателното здраве, спомагат да се увеличи броя на добрите бактерии и в борбата срещу вредните организми и влияе положително на метаболизма като цяло.

Също когато целта е да се редуцира теглото, приема на достатъчно фибри може да помогне за дълготрайно чувство на ситост и да подобри храносмилателното здраве, два аспекта които са от основно значение.

Изследванията показват, че продължителният прием на акациеви фибри води до значителни намаления на Индекс на Телесната Маса (ИТМ) и на процента на телесните мазнини.

Акациеви фибри = подобрено здраве на чревният тракт и намалено тегло.

Не на последно място, акацията има също здравословни ползи за кръвната захар, оралното здраве, кръвните липиди и бъбреците.

PURE C8 MCT POWDER Съдържание
Продукта е регистриран и одобрен от Българска Агенция По Безопасност на храните (БАБХ) с номер на вписване: ЦУ2000813

Как работи KETO диетата и PURE C8 MCT POWDER

mct oil кафе сок шейк храна sparta herbs
1-ва стъпка -
Приемайте добавката дневно

Намалете приема на въглехидрати и увеличете приема на полезни мазнини.

10 грама на ден, перфектното допълнение към сутрешното кафе, смути, шейк или любима рецепта.

mct oil повече енергия и издръжливост sparta herbs
2-ра стъпка -
Почувствайте разликата

Нивото на кетони се повишава, тялото превключва към активно изгаряне на мазнини, т.е. преминаване в кетоза.

Апетита намалява. Килограмите започват да намаляват също.

mct oil свали килограмите sparta herbs
3-та стъпка -
Видими резултати

Теглото започва по-бързо да намалява. Появява се много енергия, подобрява се настроението. Повишава се концентрацията и фокуса.

Активно и изгаряне на мазнини от всички зони. Забележими резултати

Ползите, които ще получите от приема на
PURE C8 MCT POWDER

PURE C8 MCT POWDER постигнете целите си по-лесно

Може да върнете закупен продукт до 15 ДНИ след покупката, а ние ще възстановим сумата, която сте заплатили.

СПЕСТИ СЕГА С НАШИТЕ ПРОМО ОФЕРТИ

MCT POWDER средноверижни триглицериди полезни мазнини
1 КУТИЯ
(СТИГА ЗА ~1 МЕСЕЦ)

ЦЕНА ЗА БРОЙ 43ЛВ
MCT POWDER средноверижни триглицериди полезни мазнини

10% НАМАЛЕНИЕ

2 КУТИИ
(СТИГАТ ЗА ~2 МЕСЕЦА)

ЦЕНА ЗА БРОЙ 38.75ЛВ

+ 🚚 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

MCT POWDER средноверижни триглицериди полезни мазнини

20% НАМАЛЕНИЕ

3 КУТИИ
(СТИГАТ ЗА ~3 МЕСЕЦА)

ЦЕНА ЗА БРОЙ 34.33ЛВ

+ 🚚 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

НАЙ-ДОБРА ЦЕНА

30% НАМАЛЕНИЕ

5 КУТИИ
(СТИГАТ ЗА ~5 МЕСЕЦА)

ЦЕНА ЗА БРОЙ 30.10ЛВ

НАЙ-ДОБРА ЦЕНА

+ 🚚 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Може да върнете закупен продукт до 15 ДНИ след покупката, а ние ще възстановим сумата, която сте заплатили.​

Презареди с PURE C8 MCT POWDER
за повече енергия, по-добра умствената яснота и повече изгорени мазнини.

ВЪПРОСИ

PURE C8 MCT POWDER е източник на полезни мазнини, които след прием мигновено се превръщат до чиста енергия, кетони. Най-предпочитаното гориво от мозъка и тялото. Повишава енергията, фокуса и концентрацията. Спомага кетозата и изгарянето на мазнини.
PURE C8 MCT POWDER съдържа наситени мастни киселини – средноверицни триглицериди на каприлова киселина (С8). Съдържа още ПРЕБИОТИЧНИ АКАЦИЕВИ ФИБРИ (влакнини).
PURE C8 MCT POWDER се предлага в опаковка от 250 грама, които са достатъчни за около 25-дневен прием.
Препоръчителен прием от 10 грама, като се добавя към кафе, чай или друга напитка. Може да се използва като съставка за рецепти. Да не се превишава дневен прием от 55 грама.
Ефекта се усеща почти на момента, защото МСТ мазнините на С8 (каприлова киселина) се усвояват мигновено от организма.
Не се наблюдават странични ефекти от приема на PURE C8 MCT POWDER.
Доставката за поръчки над 70лв е безплатна. За поръчки на стойност до 70лв е за сметка на клиент.
Ако сте направили поръчката си в делничен ден до 16:00 часа, ще я получите още на следващия работен ден или според графика на разнос на куриерската фирма. Ако поръчате през уикенда или през празничен ден, ще обработим и изпратим поръчката Ви през първия работен ден.

Абсолютно. В Sparta Herbs имаме строг набор от стандарти, за да сме сигурни, че всеки наш продукт има потентна формула, чистота и качество на съставките. Безопасността е наш приоритет номер едно.

Отвъд собствения набор от стандарти, ние следваме всички индустриални разпоредби. Много хора смятат, че индустрията на добавките е нерегламентирана, но това е просто невярно. Виж секция произход за повече информация.
Всички добавки попадат в обхвата на Българска Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Всяка наша добавка е предварително одобрена от БАБХ, преди пускането и на българският пазар. Продукта е регистриран и одобрен от БАБХ с номер на вписване: ЦУ2000813
Scroll to Top