ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА: 0876 728 706

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

ВИСОКО ПРЕЧИСТЕН КОЛАГЕН ПРОТЕИН НА ПРАХ

Най-сигурният начин да осигурете колаген за нуждите на вашия организъм, за да се радвате на по-здрава кожа, коса, стави, кости и чревен тракт!

колаген протеин пептиди на прах 500г

⭐⭐⭐⭐⭐

"Видях, че един от моите приятелки е публикувала видеоклип за този колаген. Купих го. ОБИЧАМ ГО. Този продукт забележимо промени начина, по който изглежам за около 3 седмици употреба. Без изкуствени пълнежи и аромати. Наистина полезен продукт!"
- ЛИДИЯ

ВИСОКО ПРЕЧИСТЕН КОЛАГЕН ПРОТЕИН ПЕПТИДИ НА ПРАХ

Най-сигурният начин да осигурете колаген за нуждите на вашия организъм, за да се радвате на по-здрава кожа, коса, стави, кости и чревен тракт!

колаген протеин пептиди на прах 500г

⭐⭐⭐⭐⭐

"Видях, че един от моите приятелки е публикувала видеоклип за този колаген. Купих го. ОБИЧАМ ГО. Този продукт забележимо промени начина, по който изглежам за около 3 седмици употреба. Без изкуствени пълнежи и аромати. Наистина полезен продукт!"
- ЛИДИЯ

Лесно разтворим
в течност

Разтваря се в гореща или студена течност без да образува бучки

100% без аромат
и вкус

Комбинира се идеално с кафе, смутита и вода

10 000mg (10g) дневна доза колаген

Произведен от говеда, без съдържание на антибиотици или добавени хормони

100% чист продукт от направен от говеда. НЕ СЪДЪРЖА ГМО, Алергени Глутен и Изкуствени добавки!
Нетно количество 500 g

ЗАЩО ДА ПРИЕМАТЕ КОЛАГЕН?

Грижа за кожата

Около 70% от протеините в кожата се състоят от колаген, благодарение на който тя се бива стегната и хидратирана.

 • Колагенът се намира в средния слой, наречен дерма, където осигурява еластичност и хидратация, като помага за намаляване на фините линии и поддържа структурата на кожата.
 • Здравата кожа не само ни помага да изглеждаме и да се чувстваме
  по-млади, но тя е и най-големият орган на нашето тяло и осигурява защитна бариера от външния свят.

Грижа за ставите и костите

Колагенът осигурява на ставите абсорбиращата ударите еластична плътност, която им позволява да се движат и огъват при натиск.

 • Колагенът съставлява 70% от сухото тегло на хрущяла, като осигурява амортизиращите свойства за протекция на ставната костна повърхност.
 • Той е и основният протеин в костите, който съставлява до 90 % от органичната им маса, което им позволява да се огъват и да поемат тежест, без да се чупят. Често се смята, че здравите кости се формират от калция, но колагенът осигурява структурата, в която калцият се закрепва. Липсата на колаген може да бъде причината за чупливи кости.

Грижа за косата и ноктите

Колагенът се намира в кожата около космените фоликули, където подпомага растежа на здрава и силна коса.

 • Заедно с кератина колагенът е един от основните протеини в ноктите ни и също така поддържа здравето на малките кръвоносни съдове, които снабдяват нокътните ни легла.

Грижа за чревният тракт

Колагенът играе съществена роля в укрепването на лигавицата на храносмилателния тракт, като спомага за поддържането на неговата структура и пропускливост.

 • Колагенът също така поддържа структурата на нашите органи, включително черния дроб, бъбреците и съдовата система.

Колагенът е най-разпространеният протеин в тялото ни и е жизненоважен за здравето на косата, кожата, ноктите, ставите храносмилателна лигавица.

Някъде около 25-30-годишна възраст естественото производство на колаген в тялото ни започва да намалява и се появяват физическите ефекти на стареенето – здравейте, косопад, увиснала кожа и бръчки, болки в колената и други проблеми.

До 50-годишна възраст производството на колаген намалява с 50%.

Организмът ни използва аминокиселини от протеините, които приемаме, за да произвежда колаген.

 • Проблемът е, че в съвремената диета липсват качествени източници на колаген, защото рядко консумираме богати на колаген парчета месо, като например органи, съединителна тъкан или бульон от сварени кости, хрущяли, сухожилия и всички всички “ужасни” парчета кожа и плът от животните.
 • Макар и изключително богата на колаген, подобна ежедневна диета не е много удобна или апетитна за съвременния начин на хранене, нито лесно приложима в забързаното ежедневие за повечето хора.
 • В резултат на това болшинството хора пропускат ползите от ежедневното присъствие на колаген в диетата си, за да възстановяват на естествените нива на колаген в организма.

Поради тази причина специалистите препоръчват приема на висококачествен натурален колаген на прах хрантелна добавка, като най-лесният, бърз и удобен начин да си набавите жизнено важният колаген за организма, а той несъмнено ще ви благодари по-късно.

Всъщност само тази промянва във вашият живот може да ви донесе множество ползи за външният вид, здравето на ставите, чревния тракт и цялостното ви здраве.

ПО-МАЛКО КОЛАГЕН
0 %
се произвежa всяка година,
след 20-годишна възраст
ПО-МАЛКО КОЛАГЕН
0 %
се произвежa всяка година,
след 40-годишна възраст
ПО-МАЛКО КОЛАГЕН
0 %
се произвежa всяка година,
след 60-годишна възраст

Освен че производството на колаген в тялото ни естествено намалява с напредването на възрастта, има и други фактори, свързани с начина на живот, които могат да увредят запасите от колаген и да предизвикат ускорено стареене.

 • Стресът и тревожността водят до отделяне на хормона на стреса кортизол, който оказва пряко влияние върху производството на колаген.
 • Неправилно хранене – Рафинираните въглехидрати и захарта са отроваза колагена. Те не само ограничават производството на организма, но и могат да разрушат колагена в тъканите.
 • Липсата на сън или некачествен сън също увеличава кортизола и ограничава механизма за самовъзстановяване на тялото ни.
 • Токсините, замърсяването и свободните радикали, на които сме изложени в ежедневието си от храната и други външни източници.

КАК ПРИЕМА НА КОЛАГЕН МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ

Спомага за бърз растеж на косата

Спрете ненужното изтъняване на косата, насърчете растежа на нова коса и се радвайте на по-силна и по-здрава коса.

Намалява бръчките и целулита

Увеличете еластичността на кожата си и подобрете тена, изгладете бръчките и целулита и намалете до минимум появата на стрии и белези!

Спомага изгарянето на упоритите мазнини

Колагеновият протеин може да ограничи апетита ви през целия ден, насърчавайки здравословното отслабване!

Намаляване на болките в ставите и мускулите

Облекчава възпаленията и досадните болки в ставите и мускулите, и подобрава гъвкавостта. Не само ще изглеждате отново млади, но и ще го почувствате!

По-здрави
нокти

Значително стимулира бързия растеж на ноктите, както и укрепването и удебеляването на тънки и чупливи нокти!

По-здрав
стомах

Колагенът играе съществена роля във възстановяването и укрепването на лигавицата на храносмилателния тракт.

Колагеновите пептиди са полезни за цялостната клетъчна структура на организма, като възстановяват хранителните ресурси, така че да подобрят здравето на ставите, храносмилането, мозъка, да възвърнат младежкия вид на кожата, да осигурят по-плътна и здрава коса и по-здрави нокти. Нашата високо усвояема, богата на аминокиселини формула гарантира, че всяка доза е мощна, за да ви осигури най-добри резултати.

В 10g ДОЗА ПОЛУЧАВАТЕ

ПРОТЕИН
0 g
МАЗНИНИ
0 g
ВЪГЛЕХИДРАТИ
0 g
Kcal
0
АМИНОКИСЕЛИНИ
0

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ..

⭐⭐⭐⭐⭐ – Кристина

Чудесен колаген Най-добрата текстура от всички колагенови продукти, които съм използвала. Резултатите са феноменални!!! Чиста и по-мека кожа По-малко бръчки Повече еластичност Блестяща коса По-здрави нокти. Ще продължа да приема! Наистина добър продукт 💯

⭐⭐⭐⭐⭐ – Милена

На първо място, разбърква се отлично. Пия го с малко гореща вода или кафе, няма аромат и е приятен на вкус. В продължение на повече от година ме болеше цялото тяло и щом седнех, едва се изправях, от три месеца приемам колаген и вече нямам пронизващите болки в ставите. Косата и ноктите ми растат много бързо, това е чудесно за външният ми вид, но за мен не е най-важното. Колагена е страхотен!! Цената е най-добрата за такъв качествен продукт.

⭐⭐⭐⭐⭐ – Тодор

Използвам го от около четири месеца и съвсем наскоро увеличих дозата на две лъжички! Току-що поръчах още 3 опаковки. Препоръчвам го на всички мои приятели. Благодаря ви, за породен път!

Още отзиви..

1-5 of 25 reviews
 1. ЗМ

  Приемам продукта вече 3-ти месец. Преди приема на продукта цялото ми тяло беше сковано. Всичко това изчезна след първия месец на приема на продукта.

 2. А

  Качествен продукт

 3. СШ

  Много харесвам този колаген. Купувам за четвърти път и съм много доволен. Виждам добри подобрения в тялото и лицето си. Приемам го сутрин 40 минути преди закуска . Хватка за 2-2, 5 месеца

  Image #1 from Снежана Ш.
  Image #2 from Снежана Ш.
 4. Г

  Продукта е прекрасен,приемам го от два месеца и съм доволна от резултата!

 5. Г

  Чудесен колаген! Разтваря се много добре във вода, чай и кафе. Има подобрение в състоянието на косата и ноктите ми.

ЧИСТ КОЛАГЕН НА ПРАХ С ДОКАЗАНО КАЧЕСТВО

100% чист хидролизиран колаген Peptan B

100% чист хидролизиран колаген на прах Peptan B

Хидролизата – златният стандарт за извличане на колаген от крави (говеда) – процес при който колагенът извлича и се разгражда на по-малки протеини, т.нар. пептиди.

Колагеновите пептиди имат ниско молекулно тегло затова се нуждаят от много малко храносмилане, което ги прави най-биолналичната форма на колаген.

По-лесно абсорбирани от организма в сравниение с всяка една друга форма на колаген, те спомагат за увеличаване на ползите от прием на колагена и точно от това се нуждае тялото, за да може ефективно да произвежда нов колаген.

Образуваният чист и фин прах при хидролизата позволява бързото му разтаряне в напитки и храни без образуването на трудно разтворими бучки.

За сравнение костният бульон и другите желатинови форми на колаген може да ни изложат на вредни замърсители, а крайният продукт е по-труден за усвояване и по-тежък за храносмилателната система, което води до многократно по-слаба абсорбация в организма и по-малко ползи.

Лично ние използваме единствено колаген от доказан производител PEPTAN B, произведен чрез хидролиза и без използването на никакви химикали от рода на хексан и др.

ДЪРЖИМ КОЛАГЕНЪТ НИ ДА Е С НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО

Създаден, за да достави на организма необходимия колаген и нищо повече – нашата формула съдържа само една основна съставка: хидролизирани колагенови пептиди от говеда, хранени с трева.

Другите марки за производство на мултиколаген използват патентовани смеси, добавки и фибри за пълнеж – в резултат на което ползите са по-слаби.

Нашият колаген съдържа само двата най-ефективни вида колаген (тип I и III).

Без агресивни разтворители и фибри за пълнеж – само чист колаген, така както природата го е предвидила.

Продукта е регистриран и одобрен от Българска Агенция По Безопасност на храните (БАБХ) с номер на вписване: Т042302065
профил на аминокиселини

100% чист продукт от направен от говеда. НЕ СЪДЪРЖА ГМО, Алергени Глутен и Изкуствени добавки!
Нетно количество 500 g

Най-добрият приятел на вашата коса, кожа и нокти, стави и хрущяли

Искате силни нокти, здрава коса и сияйна кожа, здрави стави, движение без болка или здрава чревна флора? Просто добавете колаген към ежедневието си!

колаген протеин пептиди на прах 500г

Най-добрият приятел на вашата коса, кожа, нокти, чревна флора, стави и хрущяли!

Искате силни нокти, здрава коса и сияйна кожа, здрави стави, движение без болка или здрава чревна флора? Просто добавете колаген към ежедневието си..

колаген протеин пептиди на прах 500г

КОЛАГЕНЪТ ИМА ЕФЕКТ САМО АКО...

 • Приемайте го ежедневно и последователно. Просто го добавете към сутрешното си кафе или чаша с вода
 • Вземете правилната доза. Една мерителна лъжички (минимум 10 грама) дневно помагат за възпроизвеждане на колаген, така че да се постигнат видими резултати
 • Приемайте го за по продължително време. Клиничните проучвания показват, че колкото по-дълго използвате колаген, толкова по-големи (и по-дълготрайни) ще бъдат ползите

С други думи, приемането на една лъжичка от време на време няма да ви помогне и няма да видите резултати.

Постоянството е от ключово значение.

Ето защо препоръчваме на клиентите си да:

 • Започнете с поне 3 опаковки Collagen Peptides Powder наведнъж
 • Приемайте в продължение на поне 90 дни

Защото толкова много научни изследвания доказват, че продължителната употребата колаген дава най-добри резултати…

Искаме възможно най-много хора да имат възможност да се доберат до тази мощна пълноценна хранителна добавка.

Ето защо положихме много усилия, за да предложим възможно най-добрата цена на пазара и то на качествен продукт произведен във Франция!

За ограничен период от време, ще имате възможност да изберете промо пакет като може да СПЕСТИТЕ до 39лв … Плюс да получите БЕЗПЛАТНА доставка!

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ

СПЕСТИ СЕГА С НАШИТЕ ПРОМО ПАКЕТИ

1 ОПАКОВКА
500 грама

РЕДОВНА ЦЕНА 64лв


БЕЗ НАМАЛЕНИЕ

3 ОПАКОВКИ
1500 грама

РЕДОВНА ЦЕНА 192лв

ЦЕНА НА БРОЙ 51лв
20% НАМАЛЕНИЕ

+ 🚚 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

2 ОПАКОВКА
1000 грама

РЕДОВНА ЦЕНА 128лв

ЦЕНА НА БРОЙ 57.50лв
10% НАМАЛЕНИЕ

+ 🚚 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

НАЙ-ИЗГОДНО

1500 ГРАМА

РЕДОВНА ЦЕНА 192лв

ЦЕНА НА БРОЙ 51лв
20% НАМАЛЕНИЕ

+ 🚚БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

1000 ГРАМА

РЕДОВНА ЦЕНА 128лв

ЦЕНА НА БРОЙ 57.50лв
20% НАМАЛЕНИЕ

+ 🚚 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

500 ГРАМА

РЕДОВНА ЦЕНА 64лв

БЕЗ НАМАЛЕНИЕ

КАК СЕ ПРИЕМА?

10 грама в напитка или храна, по всяко време на денят.

САМО С РЕЦЕПТА ЛИ Е?

Не, продава се свободно.

КОЛКО ВРЕМЕ СЕ ПИЕ?

От 3 до 6 месеца, според състоянието.

МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПИЕ ЗАЕДНО С ЛЕКАРСТВА?

Да, няма регистрирани взаимодействия.

Може да върнете закупен продукт до 15 ДНИ след покупката, а ние ще възстановим сумата, която сте заплатили.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Най-изгодният ни пакет е “Купи 3 Опаковки за 153лв“, при който СПЕСТЯВАТЕ 39лв. Получавате 1500 грама висококачествен и 100% чист колаген, достатъчен за 150 дни прием. Няма да намерите по изгодна оферта… ПЛЮС БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Collagen Peptides Powder е хранителна добавка, 100% чист хидролизиран колаген, БЕЗ СЪДЪРЖАНИЕ НА: ГМО, Алергени Глутен и Изкуствени добавки!
Съдържаща Хидролизиран колаген тип I и III наричан още колаген пептид, който спомага здрава коса, сияйна кожа, здрави нокти, здрави стави и здрава чревна флора
500 грама, достатъчни за близо 50 дневен прием.

По 10 грама добавени в напитка или храна по всяко време на денят.

Ако сте на възраст над 50 години, нивата на колаген вероятно вече са намалели със зашеметяващите 30% (или повече). Това означава, че ще се нуждаете от прием на колаген (20 грама или повече на ден), само за да върнете нивата си на колаген към базовото ниво.
Много от нашите клиенти, които приемат препоръчителната доза на ден, забелязват резултати още през първата седмица от употребата! По-сериозни резултати се наблюдават при по-продължителна употреба – ето защо препоръчваме да се запасите, за да можете да изпитате всички ползи от продължителната употреба. Възползвайте се от нашите промо пакети за да спестите повече и да се радвате на по-добро здраве.
Нашия колаген съдържа 100% Чист Колаген Протеин Пептиди PEPTAN B, продукт на световния лидер в производство на колаген Rousselot с производствена база в Ангулем, Франция.

Не се наблюдават странични ефекти от приема на Collagen Protein Peptide Powder.

Колагена е производство на компанията Rousselot под бранда PEPTAN B с производствена база Ангулем, Франция!
Доставката за поръчки над 70лв е безплатна. За поръчки на стойност до 70лв е за сметка на клиента.
Ако сте направили поръчката си в делничен ден до 16:00 часа, ще я получите още на следващия работен ден или според графика на разнос на куриерската фирма. Ако поръчате през уикенда или през празничен ден, ще обработим и изпратим поръчката Ви през първия работен ден.
Абсолютно в Sparta Herbs имаме строг набор от стандарти, за да сме сигурни, че всеки наш продукт има потентна формула, чистота и качество на съставките. Безопасността е наш приоритет номер едно. Отвъд собственият набор от стандарти, ние следваме всички индустриални разпоредби. Много хора смятат, че индустрията на добавките е нерегламентирана, но това е просто невярно.
Всички добавки попадат в обхвата на Българска Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Всяка наша добавка е предварително одобрена от БАБХ, преди пускането и на българският пазар. Продукта е регистриран и одобрен от БАБХ с номер на вписване: Т042302065
Scroll to Top