АШВАГАНДА KSM-66®

НАЙ-МОЩНАТА АШВАГАНДА В СВЕТА

ЖИВЕЙ СПОКОЙНО, ОТЪРВИ СЕ ОТ СТРЕСА

ЗА СПОКОЕН ЖИВОТ, БЕЗ СТРЕС

Натурален органичен продукт. НЕ СЪДЪРЖА ГМО, Глутен, Хормони, Антибиотици, Консерванти, Соя, Захар или Изкуствени Съставки / Аромати.
60 Капсули.

НАЙ-МОЩНАТА АШВАГАНДА В СВЕТА

ЖИВЕЙ СПОКОЙНО, ОТЪРВИ СЕ ОТ СТРЕСА

100% ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

БЕЗ ГЛУТЕН

БЕЗ ГМО

НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ

КЛИНИЧНО ДОКАЗАН

Натурален органичен продукт. НЕ СЪДЪРЖА ГМО, Глутен, Хормони, Антибиотици, Консерванти, Соя, Захар или Изкуствени Съставки / Аромати.
60 Капсули.

ДАР ОТ ПРИРОДАТА ЗА ПО-СПОКОЕН ЖИВОТ

АШВАГАНДА KSM-66® С КЛИНИЧНО ДОКАЗАНО ЕФЕКТ:

NO STRESS+ Ашваганда KSM-66® билка за преборване на стреса

СРЕЩУ СТРЕС И ТРЕВОЖНОСТ, ПОВИШАВА СПОКОЙСТВИЕТО

Приема на АШВАГАНДА KSM-66®, повишава минималният праг за отделяне на кортизол (хормон произведен от надбъбречните жлези в отговор на стрес), както и спомага за неговото по-бързо изчистване от организма. По-естествен начин, увеличава неподатливостта към хроничен стрес причинен от физически или умствен срив следствие на напрегнато и забързано ежедневие и преработване.

СПОМАГА ЗА РЕГУЛИРАНЕ НА ТЕГЛОТО

Хроничният стрес може да доведе до нездравословни зависимости и до прекомерна консумация на храна. Изследванията показват, че АШВАГАНДА KSM-66® допринася за намаляване на апетита следствие на стрес. Спомага за борбата с преяждане и наддаване на килограми.

ПОДОБРЯВА НАСТРОЕНИЕТО

Проучванията показват, че адаптогенните качества на ашваганда могат не само да намалят стреса, но и да насърчат общото чувство на добро настроение и благополучие.
NO STRESS+ Ашваганда KSM-66® подобрява качеството на сънят

ПОДПОМАГА ЗА ПО-ДОБЪР И КАЧЕСТВЕН СЪН

Стрeсът и по специално високите нива на кортизол нарушават естественият баланс в тялото и влошават качественото на сънят. Качествения сън е жизнено важен за силна имунна система, за намаляване на риска от напълняване и сърдечни болести. AШВАГАНДА KSM-66® спомага за намаляване нивата на кортизол, което подкрепя здравословни циркадни ритми, необходими за спокоен и качествен сън, за да се чувствате отпочинали, бодри, в добро настроение и продуктивни.

СПОМАГА ЗА СИЛНА ИМУННА СИСТЕМА

Както в миналото така и в настоящето, употребата на ашваганда се свързва с подобряване функцията на имунната система.
NO STRESS+ Ашваганда KSM-66® повишава физическата издръжливост

ПОВИШАВА ИЗДРЪЖЛИВОСТ ПРИ ФИЗИЧЕСКИ НАТОВАРВАНИЯ

Ашваганда се използва от хиляди години като възстановяваща билка, която повишава енергията, издръжливостта и силата.

Приема на АШВАГАНДА KSM-66® спомага за по-добра енергийната ефективност на тялото, първо като повишава нивата на креатин, което от своя страна повишава нивата на основният енергоносител в клетките – аденозин трифосфат (АТФ) и второ като намалява количествата на ензима, виновен за разграждането на АТФ.

За разлика от други продукти стимулиращи енергията и спортните постижения, при АШВАГАНДА KSM-66® не се наблюдава последващ ефект на енергиен срив.

NO STRESS+ Ашваганда KSM®-66 спомага за мозъчно здраве

СПОМАГА ЗА ПО-ДОБРО МОЗЪЧНО ЗДРАВЕ

АШВАГАНДА KSM-66® спомага за предпазване на нервните клетки, мозъчното здраве и функции от вредите на свободни като насърчава антиоксидантната активност.

Клиничните изследванията показват, че приема на Ашваганда KSM-66® значително подобрява мозъчната функция, общата памет, времето за реакция и способността за изпълнение на задачи.

Има невропротективни свойства и съдейства за защитата от невротоксичност. Регулира нивата на допамин и поддържа доброто настроение.

ПОДОБРЯВА СЕКСУАЛНАТА ФУНКЦИЯ

АШВАГАНДА KSM-66® поддържа сексуалната функция и здраве както при мъжете, така и при жените.

ЖИВОТ БЕЗ СТРЕС

ЖИВОТ БЕЗ СТРЕС

Какво съдържа АШВАГАНДА KSM-66®

NO STRESS+ Ашваганда KSM-66® патентован билков екстракт

Органичен Ашваганда Екстракт KSM-66®

Ашваганда (Withania somnifera) KSM-66® е супербилка, известна още като “индийски женшен”, водещата билка на Аюрведа, 5000-годишната индийска лекарствена система. Ашваганда, като аюрведичен продукт, въплъщава самата същност на превантивния и лечебен подход към здравето.

Този мощен адаптоген помага на тялото и ума успешно да се адаптират към стресови условия, като намалява нивата на кортизол и помага да се поддържа вещественият баланс и процесите, протичащи в човешкото тяло и ум. Ашваганда е една от малкото билки със значително въздействие както върху психологическите, така и върху физиологичните аспекти на човешкото функциониране.

Може да върнете закупен продукт до 15 ДНИ след покупката, а ние ще възстановим сумата, която сте заплатили.

Ползите, които ще получите от приема на
АШВАГАНДА KSM-66®

Може да върнете закупен продукт до 15 ДНИ след покупката, а ние ще възстановим сумата, която сте заплатили.

Ако стресът прави живота ви непоносим, тогава
АШВАГАНДА KSM-66®
може да помогне на вас и вашите близки.

Какво споделят част от нашите клиенти за
АШВАГАНДА KSM-66®

"Аз съм жена на 40 години. През последните месеци изпитвах голямо напрежение. Всеки ден беше поредният кошмар. Стигнах до там, че станах асоциална, избягвах всяка комуникация с хората. Моето спасение дойде с Ашваганда KSM 66. Поръчах си и до следващият ден опаковката беше при мен. Веднага я отворих и започнах да пия по 1 капсула 2 пъти на ден. Още първите седмици усетих облекчение, а след няколко седмици, стреса и напрежението бяха овладени. Сега се чувствам чудесно."
Галина Русева
⭐⭐⭐⭐⭐
"Аз бях просто една развалина. Съсипах си живота с дълги работни дни и множество напрежение, което ми се отрази на нервната система. Децата и семейството ме изтощаваха допълнително. И в допълнение имах влошено емоционално състояние и недоспиване. Случайно попаднах на тази добавка. Възхитен съм! Наистина поклон пред това чудо на природата. Няколко месеца след като започнах да го приемам и се подобри емоционалното ми състояние, стреса намаля до почти нула, успявам да балансирам нервите, чувствам се по-спокоен и в пъти по-добро настроение."
Иван Найденов
⭐⭐⭐⭐⭐
"Ако някой ми беше казал, че след три години всекидневната тревожност и чувството на безсилие, това мъчение ще изчезне, нямаше да поверявам. Лошо настроение беше ежедневие дори имаше моменти в които нямах и грам мотивация да продължа напред. Благодаря на Ашваганда KSM 66 отново се чувствам спокоен, напрежението го няма и съм пълноценен. "
Бояна Радева
⭐⭐⭐⭐⭐
"Тайно пих Ашваганда KSM 66 и никой не подозираше за моите проблеми. Чувството от всекидневният стрес почти изчезна, и се чувствам значително по-добре. Препоръчвам."
Вяра Колева
⭐⭐⭐⭐⭐
"Тревожността ми изчезна още след първата опаковка. След два месеца се чувствах като нов и можех да водя предишният начин на живот, усмихвах се повече, радвам се повече дори на малките неща и се чувствам отново пълноценен на работа."
Васил Петров
⭐⭐⭐⭐⭐
"Скептично бях настроена, но мой познат беше доволен от добавката. Оказа се, че наистина работи и на мен ми помогна и сега живея без стрес и напрежение."
Милка Пеева
⭐⭐⭐⭐⭐

АШВАГАНДА KSM-66®
е ефикасен натурален продукт за снемане на нервното напрежение, тревожността и стреса, като се превръща една от най-търсените добавки на пазара с доказен ефект и действие!

съдържание на NO STRESS+ Ашваганда KSM-66®
Хормони, Антибиотици, Консерванти, Соя, Захар или Изкуствени Съставки / Аромати.

Използва се мляко при обработката на ашваганда.

Хранителната добавка не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителния дневен прием. При бременност, кърмене или заболяване препоръчваме да се консултирате с личния си лекар.

Ашваганда KSM-66® е продукт от Индия, от сертифициран производител на GMP (USP, NSF, NPA-UL, WHO), 100% USDA Organic, Non-GMO (Non-GMO Project Verified), Gluten Free (by GFCO), BSCG-drug free, Kosher, Halal, HACCP, Strong Science, Friend of the Earth.

СПЕСТИ СЕГА НАШИТЕ ПРОМО ОФЕРТИ


РЕДОВНА ЦЕНА

1 КУТИЯ
(СТИГА ЗА 1 МЕСЕЦ)

20% НАМАЛЕНИЕ
+ 🚚 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

НАЙ-ИЗГОДНО

3 КУТИИ
(СТИГА ЗА 3 МЕСЕЦА)

10% НАМАЛЕНИЕ
+ 🚚 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

2 КУТИИ
(СТИГА ЗА 2 МЕСЕЦА)

НАЙ-ИЗГОДНО

ЦЕНА НА БРОЙ 30лв
20% НАМАЛЕНИЕ

+ 🚚БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЦЕНА НА БРОЙ 33.5лв
10% НАМАЛЕНИЕ

+ 🚚 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

НАЙ-ИЗГОДНО

ЦЕНА НА БРОЙ 26.3лв
20% НАМАЛЕНИЕ

+ 🚚БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЦЕНА НА БРОЙ 29.5лв
10% НАМАЛЕНИЕ

+ 🚚 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Може да върнете закупен продукт до 15 ДНИ след покупката, а ние ще възстановим сумата, която сте заплатили.​

АШВАГАНДА KSM-66®,
спомага за оптимална адаптация при стрес от физически и емоционален характер, редуцира усещането за безпокойство и тревожност, възстановява жизнените сили.

ВЪПРОСИ

АШВАГАНДА KSM-66® е хранителна добавка съдържаща патентован екстракт на Ашваганда, мощен адаптоген, за контрол на стреса, справяне с напрежението и тревожността. Повишава тонуса и спомага за по-качествен сън.
АШВАГАНДА KSM-66® съдържа патентован екстракт от корен на Ашваганда познат като KSM-66®. Това е най-потентният екстракт на ашваганда на пазара. С множество здравословни ползи, доказани чрез клинични изпитания.
60 капсули, достатъчни за 1 месец.
Препоръчителен прием по 1 капсула, 2 пъти на ден.
Не се наблюдават странични ефекти от приема на АШВАГАНДА KSM-66®.
Доставката за поръчки над 60лв е безплатна. За поръчки на стойност до 60лв е за сметка на клиента.
Ако сте направили поръчката си в делничен ден до 16:00 часа, ще я получите още на следващия работен ден или според графика на разнос на куриерската фирма. Ако поръчате през уикенда или през празничен ден, ще обработим и изпратим поръчката Ви през първия работен ден.

Абсолютно. В Sparta Herbs имаме строг набор от стандарти, за да сме сигурни, че всеки наш продукт има потентна формула, чистота и качество на съставките. Безопасността е наш приоритет номер едно.

Отвъд собствения набор от стандарти, ние следваме всички индустриални разпоредби. Много хора смятат, че индустрията на добавките е нерегламентирана, но това е просто невярно. Виж секция произход за повече информация.

Всички добавки попадат в обхвата на Българска Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Всяка наша добавка е предварително одобрена от БАБХ, преди пускането и на българският пазар.

Shopping Cart
Scroll to Top